Studie

tweets

 

vind mij op

studiekeuze

Ingrid Kracht is aangesloten als coach studiekeuze bij een onafhankelijk landelijk netwerk.

Zij zijn o.a. te vinden op www.studiekeuzenederland.nl, een informatieve site van onafhankelijke studiekeuzecoaches voor jongeren van 12-25 jaar.

Ze begeleiden scholieren en (voormalige) studenten van zowel VMBO,HAVO,VWO,MBO,HBO als het WO. Ook begeleid ik studenten in de Masterkeuze.

Studiekeuzecoaches van deze netwerkorganisatie werken allemaal vanuit de overtuiging dat aandacht in het keuzeproces van de jongere van groot belang is en zij willen bijdrage aan het vergroten van de keuzevaardigheid van jongeren.

Iedere studiekeuzecoach zorgt er tijdens de begeleiding voor dat de jongere optimaal kan ontdekken welke toekomstmogelijkheden het beste bij hem of haar passen.

Jongeren

Heb jij moeite met kiezen van je profiel of een vervolgopleiding? Wil je van studie veranderen?

Ik begeleid je op praktische en persoonlijke wijze bij het maken van een keuze. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Jouw interesses, talenten en vaardigheden worden in kaart gebracht en deze worden als leidraad genomen om een opleiding te kiezen die echt bij jou past. In deze aanpak wordt gewerkt met (huiswerk)oefeningen, gesprekken en testen.

Ook Ouders kunnen studiekeuzecoaches raadplegen. Ook worden er cursussen 'Hoe coach ik mijn kind?' en thema-avonden 'Jongeren en kiezen' georganiseerd.

tweets

 

vind mij op