tweets

 

vind mij op

ervaringen

Ik heb nu het gevoel dat ik niet meer geleefd word, maar zelf de touwtjes in handen heb genomen (...) ik ben naar een producent gestapt, en deze is bereid om

in de ontwikkeling van mijn nieuwe vondst te investeren (..) ,ik denk dat ik deze stap nooit had durven nemen zonder de ‘soulsearching’ gesprekken met -en- opdrachten van Ingrid.

Ik waardeer je betrokkenheid bij mijn proces, dat heeft me kracht gegeven om nieuwe wegen in te slaan (...) en dat is gelukt!

Het was een leerzaam en leuk traject en ik heb er veel energie van gekregen om deze nieuwe weg in te slaan.

Ik begrijp nu waarom het cv niet zo belangrijk voor je was. Doordat ik dat kon loslaten heb ik mijn doelen, wensen en verlangens op werkgebied veel beter in kaart kunnen brengen.

De uitkomst was verrassend (...) ik blijf waar ik zat maar wel met nieuwe energie en gemotiveerd!!

Het is niet altijd zwaar en problematisch om nieuwe wegen te zoeken, (...)
Je relativeringsvermogen en humor hebben voor mij bijgedragen dat het een interessante en prettige zoektocht is geworden.

Bedankt voor de inspirerende begeleiding! Toen ik bij je kwam was mijn energieniveau op en wist ik echt niet meer welke kant ik op wilde. Het eerst wat je zei "rustig aan, neem de tijd! Kom eerst tot rust".. Dit verwachtte ik niet maar het was wel fijn om te horen want dat had ik erg nodig. De oefeningen waren nuttig om naar de basis te gaan. Wie ben ik, wat kan ik en vandaaruit wat wil ik.

Je hebt me geholpen om zelf over dingen na te denken en ook zelf tot bepaalde conclusies te laten komen. Ik weet nu wat ik wil en heb mijn energie weer helemaal terug en hoewel wij het afronden begint het voor mij nu.

tweets

 

vind mij op